Amb un nou format, il·lusió i una nova manera de fer les coses, el divendres 10 d’abril a les 20 hores al Centre Social tindrà lloc un acte obert, “Parlem de la Pobla”

En aquesta assemblea este equip de persones vol recollir i compartir idees del poble i per al poble. A més, es comptarà amb el suport del diputat a les Corts Valencianes per Compromís, Juan Ponce

El pròxim 10 d’abril s’inicia una nova etapa en la Pobla. S’amplia el procés democràtic, ja que un nou equip de gent independent de la Pobla de diferents edats i professions es presentarà i sota el paraigua de Compromís concorrerà a la cursa electoral del pròxim 24 de maig. Finalitzarà l’acte amb la intervenció de Juan Ponce, diputat a les Corts.

L’eix vertebrador de l’equip és la transparència en tots els processos del dia a dia del poble, la superació dels enfrontaments, sumar i escoltar a tots i totes i per tant, la participació és fonamental en esta nova manera de governar que es planteja.

Tal com es defineixen “som un equip de gent de la Pobla que tenim en comú la il·lusió per fer les coses de manera més participativa i de treballar per un model saludable, sostenible i innovador. Ens caracteritzem per l’aportació comuna d’idees i el nostre treball s’alimenta de les propostes de tots. El vertader protagonista és el poble. Tots i cada un dels seus veïns i veïnes”.

Este nou equip planteja “donar un pas més en la visió que tenim els ciutadans a l’hora d’elegir a qui votar; hem de superar les sigles i també les persones, el debat s’ha de plantejar sobre les idees, triant el model de poble que volem desenvolupar, que determinarà les accions a plantejar a curt termini i que no seran a “capricho” de qui governe en cada moment”.

El primer pas en esta nova manera de treball és la presentació mitjançant assemblea el pròxim dia 10 en la qual es presentarà l’equip, les idees generals de funcionament però sobretot escoltaran a la gent, les seues inquietuds, necessitats i propostes.

El segon, que ja està a l’abast de qualsevol ciutadà, és foropobla.org. Un fòrum en el qual qualsevol persona pot entrar a presentar idees, opinar sobre el que l’equip o qualsevol altra persona proposen, fins i tot plantejar discrepàncies…. amb l’únic condicionant  d’educació i el respecte.

També podeu seguir tota l’activitat de Compromís per la Pobla del Duc a Facebook i Twitter.