Compromís organitza una xarrada a la Pobla del Duc per explicar la gestió de l’aigua amb la diputada Graciela Ferrer

Compromís per la Pobla del Duc ha organitzat per al proper dimecres 28 de juny la xarrada Desxifrem el rebut de l’aigua amb la diputada Graciela Ferrer. L’acte tindrà lloc a l’Auditori Municipal de la Pobla a les 19.30 hores.

Des del col·lectiu local de Compromís apuntaven que “som moltes les persones que ens preguntem per quins conceptes paguem en el nostre rebut de l’aigua.”

En eixe sentit afirmaven que “amb aquesta la xarrada amb l’economista i diputada de Compromís a les Corts especialitzada en sostenibilitat i gestió d’aigües Graciela Ferrer, volem analitzar el cicle urbà de l’aigua i els costos vinculats als serveis d’abastiment d’aigua potable, sanejament i depuració d’aigües residuals, el seu reflex en el que paguem, tenint sempre present que es tracta de serveis públics vinculats a un dret humà essencial, com l’accés a l’aigua.”

“A la Pobla del Duc, com moltes localitats de la nostra comarca, som un poble eminentment agrícola on és especialment sensible el tema de l’aigua, els seus usos i aprofitaments i la necessitat de preveure fonts alternatives a futur, formes d’estalvi i reutilització de les aigües residuals urbanes per a aprofitament amb garanties pels nostres agricultors”, apuntaven des de Compromís.

Finalment des dels col·lectius local i comarcal de la coalició valencianista, d’esquerres i ecologista han volgut “animar a tots els veïns i veïes de la Pobla i de la comarca a apropar-se el proper dimecres a l’Auditori Municipal en el que es tractarà un tema tan vital com és el cicle de l’aigua i la seua gestió als nostres municipis”.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *