Fa uns quants dies, alguns periòdics publicaven la notícia que l’Ajuntament de la Pobla no havia de pagar 592.387,22 € que reclamava un fons especulatiu (“buitre”). Aquest fons s’havia fet càrrec de la Immobiliària Zaragozá e Hijos SL quan va fer fallida poc després que es convertira en agent urbanitzador del polígon industrial el Tossal. La quantitat reclamada a l’Ajuntament de la Pobla corresponia a factures que no tenien res a veure amb el procés urbanitzador del polígon (focs d’artifici, festes patronals, etc.).

Des de Compromís per la Pobla del Duc  ens  alegrem moltíssim que la Pobla no haja de pagar res referit a la mala gestió que es va fer de l’anomenat polígon.

Dit açò, volem remarcar, aclarir i matisar algunes de les declaracions que l’alcalde, Sr. Vicent Gomar, ha fet als mitjans de comunicació i que no tenen més objectiu que confondre i desacreditar l’oponent polític, en aquest cas Compromís, davant del poble. 

1.És totalment FALS, és una gran MENTIDA que Compromís recolzara o siga recolzant a l’empresa en quiebra, com s’afirma en algun periòdic.

En cap moment Compromís s’ha posat al costat d’aquell gran projecte del PP que, bé sabíem, no tenia viabilitat.

Una vegada més el Sr. Gomar fa ús de la MENTIDA per a aconseguir els seus fins polítics, que no són altres que mantindre’s en el poder i cobrar cada mes. 

2.- S’afirma en el periòdic que  “esta sentencia deja a Compromís solo ante la exigencia de la puesta en marcha del polígono Tosal”

Anem per parts, Sr. Gomar, d’on s’ha tret vosté que Compromís vullga seguir endavant en aquell projecte de polígon industrial?

No recorda el que li vam dir en la campanya electoral última?

Li ho tornem a repetir, Sr. Gomar, a vore si ho compren: Compromís sempre ha dit que era una barbaritat aquell macro projecte del PP de polígon industrial. El que s’havia de fer era, en la mateixa zona del Tossal (la millor del poble per a un polígon industrial) dedicar una zona a polígon i anar eixamplant-la d’acord amb les necessitats!   idea que vosté va copiar en el seu programa electoral de 2019.

“Deja a Compromís solo ante la exigencia de la puesta en marcha del polígono industrial Tosal”

En el temps de que disposa, Sr. Gomar, podria preparar-se millor les intervencions en els periòdics i repassar, de tant en tant, el seu programa electoral de 2019 perquè en tres vegades es referixen al polígon el Tossal:

  • Posada en marxa del polígon industrial del Tossal seguint criteris objectius i professionals
  • Desenvolupament real del polígon industrial del Tossal.
  • Estudi d’inversions per fases en funció de les necessitats del polígon industrial del Tossal.

Si diu, malintencionadament, que Compromís s’ha quedat sol exigint el polígon industrial, com és que vostés portaven eixe projecte en el programa electoral?

Estaven MENTINT a la ciutadania de la Pobla? MENTIEN PER ACONSEGUIR VOTS?

Segur que SÍ, igual que han mentit quan afirmaven: NOSALTRES NO COBREM DIETES NI DESPLAÇAMENTS  = (més de 200.000 € cobrats entre 2011- 2021).

3.– Afirma el Sr. Gomar: “Hemos perdido 15 años en materia industrial en la Pobla del Duc”   

Efectivament, s’han perdut 15 anys, 10 d’ells governant el Sr. Vicent Gomar. L’únic que han fet ha sigut quedar-se quiets i deixar que el temps ho acabara tot. 10 anys del seu govern sense cap iniciativa alternativa, 10 anys de parar la ma i a vore per on cauen.

El PP se’n va passar de frenà en el projecte industrial i el PSOE dirigit pel Sr. Gomar ni tan sol ha tocat el fre.

4.- Seguix afirmant el sr. Gomar: “Hasta que no esté solucionado totalment el problema judicial no nos pondremos a trabajar en alguna fórmula para poder desarrollar este u otro polígono”

Estes afirmacions resumixen el projecte de poble que vosté encapçala: 

  • CAP INICIATIVA DE PROGRÉS PER AL POBLE, 
  • CAP INICIATIVA ALTERNATIVA A L’ACTIVITAT AGRÍCOLA, 
  • CAP PROJECTE DE CREAR LLOCS DE TREBALL AL POBLE

Que te a vore la reclamació del fons buitre en que el poble tinga projectes de progrés econòmic? Eixa  és l’excusa ideal per a no fer res de res. 

Vostés no han tingut mai interés en crear alternatives de treball al poble.

A la vista està. S’han dedicat, principalment, en tots els anys que porten governant a organitzar tot tipus d’activitats festives, esportives, folklòriques, etc. activitats que, sí, fan falta en una societat, però més falta fan activitats i projectes que creen llocs de treball perquè si la butxaca està plena les activitats festives, esportives, culturals… es fan amb més alegria.