Fa uns dies, Vicent Gomar, l’alcalde, penjava en el seu mur de facebook esta entrada:

Com heu pogut llegir, afirmava coses que no són veritat, entre elles que Compromís per la Pobla del Duc donava suport a l’agent urbanitzador del polígon el Tossal. Com eixes afirmacions son FALSES li vam contestar en este escrit.

Les nostres opinions van generar alguns comentaris, entre ells els de Dani Cortell.

La nostra resposta va ser:

De nou Daniel Cortell ens va contestar:

I esta és la nostra resposta:

T’ho estem explicant a tu perquè eres el que afirmes coses que no són veritat i, al mateix temps ho expliquem a totes aquelles persones que tinguen accés a les xarxes socials. Si et pareix poca l’explicació, també poder anar, casa per casa, explicant-ho.

En el nostre programa electoral i en la nostra publicació l’Assut, que es nota que no has llegit amb atenció cap de les publicacions, expliquem, ben bé, quin tipo de poligono és el que nosaltres defeníem i defenem. Pots llegir-ho aci. A continuació tens dos retalls del nostre programa electoral referits al polígon:

Tens clar ara quin és el model que volem de polígon? T’has donat conte que no és el model de poligono que volia fer el PP? Per tant, et demanem, amablement, que no faces afirmacions sense conéixer el tema perquè les conclusions que tu traus sí que porta a confusió.

Si a tots vos agradaria tindre un polígono el que s’ha de fer des del govern municipal és treballar per ell i creure en ell, creure que de cara al manteniment del poble és important, perquè posar-lo en un programa electoral i plegar-se de braços és lo més fàcil del mon.

Saps que passa?, que de tant de creure-vos que sou els únics que teniu els peus en terra, els heu estacat tant que ara no podeu anar ni avant ni arrere.