Compromís per la Pobla del Duc

Som un equip de persones disposades a treballar per la Pobla del Duc. Un grup de gent que creiem en un model col.laboratiu en el qual tots tinguem veu i vot en els grans reptes de futur del nostre poble. En Compromís per la Pobla del Duc volem un poble saludable, recuperar un paisatge i un territori digne, on l’agricultura i el turisme generen sinèrgies positives entre sí. Una Pobla de la qual puguem sentir-nos orgullosos i viure dignament. Un poble viu que torne a somriure…

 


Mark-2015-IMGP0504

Lleó Mompó

Nascut a la Pobla del Duc fa 38 anys.
Enginyer Tècnic Topògraf i Màster Universitari en Prevenció de Riscos Laborals per la Universitat Politècnica de València.
Membre de la Unió Musical de la Pobla del Duc i aficionat a la fotografia. Disfrute llegint i m’agrada escoltar a la gent.
Actualment, estudie “Docència de la formació professional per a l’ocupació” i em dedique a treballar la terra.


Patri Momparlerpatri

Hola! Em diuen Patri Momparler Navarro nascuda i criada a la Pobla del Duc. Vaig estudiar al col·legi del poble, i en acabar els estudis EGB, vaig decidir entrar al món laboral.
Tinc com a principal afició la pràctica d’esport, afició que per uns quants anys es va convertir en un ofici, ja que vaig ser monitora tant d’aerobic com de dansa del ventre.
Però si en alguna faceta em senc afortunada, és la de ser mare de 3 fills, els quals són la meva motivació per a educar-los i sensibilitzar-los sobre les tradicions i arrels de la nostra terra.

 


ferranFerran Ausina

Actualment estic com a Tècnic de so directe en una orquestra i forme part de l´equip tècnic d´una empresa amb renom a nivell nacional, com internacional. L´empresa realitza des de projectes audiovisuals a produccions de les gires de la majoria d´artistes nacionals, com les millors produccions nacionals de teatre. Des del 2012 he treballat també com a tècnic de so directe de cine, tant en curtmetratges com llargmetratges.


tamaraTamara Tormo

Sóc Tamara, filla de familia llauradora. No vaig nàixer a La Pobla, però el sentiment que tinc és com el de qualsevol poblata/-ana més.
Actualment curse 1er d’Electromecànica al CIPFP La Costera, després d’haver cursat l’ESO al nostre centre IES Josep de Ribera.
Forme part del Sindicat d’Estudiants de València i les meues aficions són el running, la fotografia i la poesia.


calabuigVicent Calabuig

Sóc nascut a la Pobla. On he viscut fins que me’n vaig anar a estudiar a València. A la seua universitat em vaig llicenciar en Geografia i Història. Des de fa 35 anys faig de mestre a l’Escola Gavina, una cooperativa de mestres i una de les escoles on es va iniciar l’ensenyament en valencià. Ací he donat classes en tots els nivells educatius, des d’infantil fins a secundària obligatòria. Actualment tinc una reducció de jornada de treball, la qual cosa fa que puga tornar a viure al meu poble.


David MollàDavid

Poblatà de 29 anys. Arquitecte tècnic a la Universitat Politècnica de València. Màster per a la formació del professor de secundària. Treballant al departament comercial d’Anecoop, cooperativa de segon grau comercialitzadora de fruita, verdura i vins. Emprenedor, amb projectes com una tenda online entre d’altres. Amant de l’esport i amb curiositats per les noves tecnologies i la fotografia.


Carlos Adan

Hola poblatans, sóc CARLOS:
Un poblatà, no de naixement, però sí de sentiment. Molts anys he conviscut entre vosaltres i ja ens coneguem.
Els meus estudis son l´ESO i cursos varis de formació, tant de fontaneria com d’agroforestals. He treballat en empreses del poble com magatzems i de l’àmbit de la construcció.
A dia de hui, estic treballant de Bomber Forestal a Daroca, un treball que em permet gaudir de la natura i col·laborar en el medi ambient.


 Efren Momparler

Vaig néixer a la Pobla del Duc un 9 de juny de l’any 1983. A aquest mateix poble vaig rebre l’educació bàsica general a l’escola pública Ramón Esteve.
Acabada aquesta fase em vaig decidir per la formació professional al centre Jaume I d’Ontinyent on vaig obtindre la titulació de tècnic superior d’electrònica industrial.
Actualment treballe al sector agroalimentari exercint la professió per a la qual em vaig formar.
Em considere un amant de l’esport a l’aire lliure i sobretot un maniatic de recordar-li a la gent del poble i la terra d’on vinc.


inmaInma Soler

Soc nascuda a la Pobla del Duc,en la mateixa casa on visc. He viscut a diferents llocs,per diferents motius, i actualment visc a Valencia però sempre he anat i vaig al Poble, sóc de Poble i sempre he dit, dic i diré que soc de La Pobla del Duc.


Jacob

Jacob Mompó

Soc nascut a La Pobla del Duc, músic, llicenciat en Filologia Catalana per la Universitat de València i Màster en Patrimoni Cultural: Identificació, Anàlisi i Gestió per la Universitat de València. He cursat l’especialitat del màster sobre el patrimoni bibliogràfic i documental. Actualment, malgrat viure a Barcelona, em trobe immers en la publicació d’una sèrie de projectes historicoculturals que versen entorn el patrimoni històric del nostre poble.


Josep Miquel Mira

Em diuen Josep Miquel Mira Moscardó. Sóc veí de la Pobla del Duc des de fa 26 anys. Actualment treballe de conserge a l’institut de la Pobla. No gaudisc de títols ni llicenciatures, i m’he format en valors i sentit comú en la Universitat de la Vida.
Sóc el responsable del grup d’Aikido i en les classes volem transmetre als xiquets i xiquetes els valors essencials per formar-los com a persones respectuoses, tolerants i educades.


 

galaGal·la Gironés

Sóc Gal·la Gironés Garcia, vaig nàixer en la Pobla del Duc el 15 de desembre de 1989. Sóc graduada en Traducció i Interpretació per l’Universitat d’Alacant, actualment treballe donant classes d’anglès com a activitat extraescolar en el CEIP Ramon Esteve de la Pobla del Duc. M’interessa tot allò relacionat amb la cultura (cine, teatre, lectura, etc.) i la política, tant nacional com internacional.


 

markJose M. Marco

Soy Jose M. Marco, emprendedor y empresario, diplomado en relaciones laborales y estudiante de Ciencias Ambientales. Vivo en la Pobla desde hace más de 12 años y ya me considero Poblano. Creo en nuestro futuro, un futuro sostenible y más cercano a la naturaleza y por ello me encanta vivir y trabajar aquí, salir a pasear por el término y hacer fotos de nuestro pueblo.